HYBRIDKAMPANJE

HYBRIDKAMPANJE

Gå sesongen i møte med en bil som er perfekt tilpasset norsk vinter. Hybrider fra Toyota har god framkommelighet, blir varme i en fei og starter lett i kulda. Nå har vi gode tilbud på flere modeller.

Velkommen !

Toyota C-HR Hybrid Lounge Tech Bi-Tone

Komplett bil inkl. vinterhjul på alu felg, metallic lakk og 3 års fri service:

Kr 375 300,-
Privatleie  Kr 2 990,-/mnd.* (inkl. 3 års fri service)

Med sitt særpregede crossover-design og spennende hybridteknologi, er den helt nye Toyota C-HR som skapt for en moderne, aktiv livsstil. Finn deg til rette bak rattet i den nye Toyota C-HR.

Yaris Hybrid

Komplett bil inkl. vinterhjul på alu felg, metallic lakk, navigasjon og 3 års fri service:

Fra Kr 242 200,-
Privatleie  Kr 1 390,-/mnd.* (tillegg for 3 års fri service)

Den nye Yaris har noe smittsomt forfriskende over seg. Den kommer i attraktive lakkfarger, har moderne linjer og avansert utstyr som ikke bare sikrer en komfortabel kjøreopplevelse uten stress, men den gjør også selv hverdagens kjøreturer til en god avveksling.

Auris Hybrid Touring Sport Vision

Komplett bil inkl. vinterhjul på alu felg, metallic lakk og 3 års fri service:

Kr 326 500,-
Privatleie  Kr 1 990,-/mnd.* (tillegg for 3 års fri service)

Auris Touring Sports er en stasjonsvogn du kan glede deg til å kjøre. Modellen tilbys med Toyotas kjente hybridteknologi og med forskjellige bensinmotorer slik at du kan finne den motoriseringen som er perfekt for deg.

*3 års leie/50.000km, 1,95% fast rente i hele leieperioden og en forskuddsleie på Kr 50.000 (Yaris), forskuddsleie Kr 60 000 (Auris og C-HR).  I tillegg kommer termingebyr med Kr 119,- og etableringsgebyr Kr 4.940,-. Total leiekostnad for 3 år er Yaris Kr 109.264,-, Auris Kr 140.864, C-HR Kr 176.864. Alle beløp er inkl. mva.  Forbruk blandet kjøring og utslipp CO2 er fra 0,33 l/mil og fra 75g/km.  Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Gj.snittlig kjøreandel 50% (tid) basert på 538 prøvekjøringer i Sverige, med gj.snittsfart 35,2 km/t. Målingene er utført ved hjelp av utstyr fra Driveco OY, montert i over 600 demobiler hos Toyota forhandlere.

Vinterfordelene med hybrid

” Jeg har aldri hatt problemer med å komme meg opp og fram. Rett og slett en skikkelig god bil på vinteren.”

- Catharina, Drammen, Yaris

Takket være et intelligent antispinnsystem og en helt spesiell girkasse har Toyotas hybrider svært god framkommelighet på glatt føre.

“Varmeapparatet er utrolig bra. Det handler om smart teknologi. De sender kjølevæska til eksosanlegget og drar nytte av varmen derfra."

- Tom Arne, Kløfta, Toyota C-HR

Hybridene er utstyrt med en eksosvarmegjenvinner som fungerer som en varmepumpe. Det betyr raskt varm bil og lavere drivstofforbruk.

“Å få start på en Toyota i kulda har jeg aldri hatt noen problemer med – de starter alltid. Hybriden er ikke noe unntak, starter alltid på første forsøk, samme om det er 30 blå.”

- Tom Arne, Kløfta, Toyota C-HR

Med en kraftig startmotor og hybridbatteriet som startbatteri, starter Toyotas hybrider på første forsøk, også i 30 minus.